Werkervaring

Dutch African Investment Holding

Interim directeur en mede-eigenaar, part-time

Dutch African Investment Holding

Amsterdam/Addis Abeba Ethiopië 2018 – heden

DAIH belegt haar fondsen in een koffiebranderij in Addis Abeba, Ethiopië. Het part-time managen van een snelgroeiende Afrikaanse onderneming deels op afstand is een mooie uitdaging.

   

Directie adviseur (RVT) part-time

Advantive Weert September 2019 – Heden

Na 4 jaar als algemeen directeur werkzaam geweest te zijn heb ik nu een meer strategische rol aangenomen binnen Advantive. Als adviseur van de directie denk ik mee over de strategische vraagstukken en voer ik de eind verantwoording over de financiële administratie.

 

Directie voorzitter, part-time

VB&T Groep Eindhoven September 2020 – December 2021

Verantwoordelijk voor de interne organisatie (Financiën, HR, ICT en Facilitair) en voorzitten van de directie- en aandeelhoudersvergaderingen.

Advantive BV Weert

Algemeen directeur en mede-eigenaar

Advantive Weert 2015 – Augustus 2019

Na drie jaar van stevige herstructurering is Advantive nu weer dé Microsoft Partner in Zuid-Nederland. Met het focussen op het verbeteren van de processen, financiën en het drijven van innovatie is Advantive met 35 professionals nu weer gezond, groeiende en klaar voor de volgende stap.

https://www.moyeecoffee.com

Lid Raad van Commissarissen

Moyee Coffee, Amsterdam/Addis Abeba Ethiopië 2013 – 2018


Het vraagt veel om in startup onderneming de commerciële én ideële activiteiten, in twee landen met totaal verschillende culturen, succesvol te laten zijn. Begeleiden groeistrategie en uiteindelijk het begeleiden van de Management Buy-Out van Nederland en Ethiopië.

Profource, we know Oracle

Lid Raad van Commissarissen

Profource Rotterdam 2014 – 2015

Vanuit de Raad van Commissarissen het adviseren van het dagelijks bestuur. Verder het begeleiden van het verkoopproces van de onderneming aan een private equity club.

Profource, we know OracleMede-Eigenaar / CFO

Profource Rotterdam 2007 – 2014


Een onderneming die in korte tijd groeit van 40 naar 280 medewerkers leiden en future proof te houden, vergt continu reflectie op bedrijfsprocessen, mensen én je eigen leiderschap steeds opnieuw onder de loep nemen. Elke fase heeft weer andere uitdagingen en vraagt om een andere structurering van de organisatie. Van een startup naar uiteindelijk de standaardisatiefase van een organisatie maak je als directeur maar zelden helemaal zelf mee.

Oracle ERP Consultant – wereldwijd

Oracle Nederland , Arthur Anderson Denemarken, freelance 1997 – 2007

Steengoed zijn in ERP Oracle is niet genoeg om nieuwe systemen succesvol te implementeren in organisaties binnen verschillende culturen. Gedragsverandering komt alleen tot stand wanneer je eerst bereid bent om te luisteren, te kijken en te observeren: wat beweegt mensen in een organisatie? Om daar vervolgens op te acteren. Een extra uitdagende factor in deze fase was het werken in internationale omgevingen, waarin culturele verschillen vaak leiden tot uitdagende situaties.