Werkervaring

Algemeen directeur en mede-eigenaar

Advantive Weert 2015 – heden

Na drie jaar van stevige herstructurering is Advantive nu weer dé Microsoft Partner in Zuid-Nederland. Met het focussen op het verbeteren van de processen, financiën en het drijven van Innovatie is Advantive met 35 professionals is Advantive nu weer gezond, groeiende en klaar voor de volgende stap.

Interim directeur en mede-eigenaar

Dutch African Investment Holding 2018 – heden

DAIH belegt haar fondsen in een koffiebranderij in Addis Abeba, Ethiopië. Het managen van een snelgroeiende Afrikaanse onderneming deels op afstand is een mooie uitdaging.

Lid Raad van Commissarissen

Moyee Coffee, Amsterdam/Ethiopië 2013 – 2018

Het vraagt veel om in startup onderneming de commerciële én ideële activiteiten, in twee landen met totaal verschillende culturen, succesvol te laten zijn. Begeleiden  groeistrategie en uiteindelijk het begeleiden van de Management Buy-Out Nederland – Ethiopië.

Lid Raad van Commissarissen

Profource 2014 – 2015

Vanuit de raad het adviseren van het bestuur en verder het verkoopproces van de onderneming begeleiden.

Financieel directeur en mede-eigenaar

Profource 2007 – 2014

Een onderneming die in korte tijd groeit van 40 naar 280 medewerkers leiden en future proof te houden, vergt continue reflectie op bedrijfsprocessen, mensen én je eigen leiderschap steeds opnieuw onder de loep nemen. Elke fase heeft weer andere uitdagingen en vraagt om een andere structurering van de organisatie. Van een startup naar uiteindelijk de standaardisatiefase van een organisatie maak je als directeur maar zelden helemaal zelf mee.

ERP Consultant – wereldwijd

Oracle Nederland , Arthur Anderson Denemarken, freelance 1997 – 2007

Steengoed zijn in ERP Oracle is niet genoeg om nieuwe systemen succesvol te implementeren in organisaties binnen verschillende culturen. Gedragsverandering komt alleen tot stand wanneer je eerst bereid bent om te luisteren, te kijken en te observeren: wat beweegt mensen in een organisatie? Om daar vervolgens op te acteren. Een extra uitdagende factor in deze fase was het werken in internationale omgevingen, waarin culturele verschillen vaak leiden tot uitdagende situaties.